dimecres, 1 de desembre del 2010

V TRES HORES DE RESISTENCIA PER PARELLES D’ ARENYS DE MUNT 2010

El passat diumenge 14/11 es va celebrar a la localitat d’Arenys de Munt la V cursa de resistència de aquesta localitat, ambo la participació de la parella de corredors del E.C Malgrat, Marta Amargant i Albert Brunet.
Per la Marta era la primera participació en una prova de resistència, però es va deixar convèncer per el seu “cunyat”, al cap i a la fi des de fa uns mesos aquesta corredora que ens representa a les curses que es van celebrant a prop de la nostra població ha obtingut molts bons resultats.
En quant al circuit, només arribar i deixar tot preparat per començar la cursa tots dos van fer un cop d’ull al recorregut de 4 km aprox. La dificultat a nivell tècnic no era molta, però tenia alguna baixada trampa, d’aquelles que a mida que els hi vas agafant confiança et pots endur un bon ensurt, molt ratoner en el 90% del traçat i a mes es feia molt exigent per els continuats canvis de ritme, el que feia que tinguessis que estar molt concentrat amb la maneta del canvi per no carregar excessivament les cames i arribar al final el mes sencer possible.

La sortida es va fer tipus Le Mans amb quasi 70 equips a la parrilla, la sortida va ser força dolenta ja que van fer-ho des de la posició 49 i la remuntada es feia difícil per els embuts típics de les sortides amb poca zona per avançar, era qüestió de temps que la cosa s’anés estirant, a més ells tenien un altre lluita que era la de la categoria mixta on participaven els dos components de diferent sexe i que per cert hi havien bastants parelles. En principi el plantejament de carrera era que l’Albert fes dues voltes seguides per una de la Marta per poder contrarestar el ritme de les primeres parelles que es van col·locar al capdavant d’aquesta classificació, però a la primera volta L’Albert va tenir que cedir el relleu a la Marta per ajustar el canvi que va patir algun cop a la sortida. La cosa no pintava gaire be, i la Marta en la seva primera volta i amb la pressió típica dels corredors que volen passar va patir tres caigudes sense massa importància, però que farien que marxessin les quatre o cinc parelles capdavanteres, la cosa no pintava bé!!
Desprès de la primera hora les coses es van anar posant al seu lloc i començaven a tenir els quarts a prop, els tres primers llocs estaven massa lluny però no es podia tirar la tovallola…
Entrant a l’ultima hora es van anar reduint els temps dels tres primers i els tenien a tiro de pedra i la remuntada es veia possible!! La tàctica estava funcionant, però els altres equips no es van refiar i van igualar la tàctica però la Marta i l’Albert ja estaven amb la mateixa volta i a la pomada del pòdium disposats a lluitar, i de cop a l’últim relleu de la Marta…trencada de cadena a pocs metres d'haver començat la volta!! I era l’ultima volta!! L’Albert va fer finalment la ultima volta sabent que els podien sancionar si hi havia reclamació, però al faltar poc per acabar, la parella que anava en quarta posició va fer el pas per meta al darrera de la parella que anava en 1ª posició de la general, va fer que ja no poguessin fer un altre volta deixant sense cap possibilitat de que la Marta i l’Albert perdessin la tercera posició.