dijous, 2 de desembre del 2010

I EDICIÓ DE LES 4 HORES DE RESISTENCIA DE LLORET

La primera experiència en curses de resistència del CC. Lloret es va dur a terme el passat diumenge dia 21 de novembre a la mateixa població de Lloret de Mar.
Els mateixos organitzadors reconeixen la manca d’experiència en aquest tipus de curses, però val a dir que va ser un èxit, encara que a nivell de participació va ser bastant discreta, també es cert que no es va fer massa publicitat per la por a ser desbordats amb multitud de equips.
Finalment amb 25 parelles participants va començar la prova amb molts participants de la nostra població, tant dels equips CATBIKE, HORCOS i d’altres que hi van participar pel seu compte. L’únic pro, dels que ho feien amb els colors del nostre club va ser l’Albert Brunet que al cap d’una setmana de participar amb la seva cunyada a la d’Arenys, va voler repetir experiència, encara que aquesta vegada la Marta es va fer enrere al saber que el circuit era massa complicat per el seu nivell tècnic. Tot i que fins el darrer divendres abans de la cursa l’Albert no tenia parella per participar, reconeix que va tenir la sort i l’encert de trucar a BIKEÑEKE per que el mateix Josep M. Castanyer li fes saber que l'Oscar Sabiote podia ser que acceptes la proposta, i efectivament així va ser, encara que l’Albert s’estimava més algú d’un nivell més baix o més igualat al que ell te actualment, no tenia temps per escollir…
Abans de la cursa els dos van parlar de les possibilitats que tenien a priori i no es veien per estar més endavant d’una tercera o quarta plaça…i la veritat es que es van equivocar de ple!!
La sortida la va fer l’Oscar ja que es més explosiu amb diferencia,i més rapit!!! L’Albert no volia que arribés massa endavant per que d’aquesta manera podria dosificar més les seves forces de cara a les 4 hores que venien per davant, però no, al final de la primera volta venia tercer, al darrera de J. Avellana(CATBIKE)i Valls( C.C.LLORET), dos dels equips que a priori podien estar per davant, la cosa no pintava malament, però calia saber i esperar que l’Albert pogués aguantar la posició, cosa que es plantejava complicada…Desprès dels primers relleus ja es començava a veure quins serien els tres millors equips, per davant es quedarien els equips VALS HERRERA,HORCOS 20 i SABIOTE AND COMPANY o sigui, l’equip del nostre representant. La lluita durant la primera hora va ser un intercanvi freqüent de posicions entre ells, l’Albert es tenia que limitar a no perdre el contacte amb els primers, com a mínim per no perjudicar al seu company i que d’aquesta manera podes treure distancia amb els seus rivals directes, desprès d’hora i mitja es van quedar dos equips al cap davant, ja que VALLS HERRERA van tenir l’error de repetir relleu i va ser contraproduent, però els HORCOS 20 estaven posant les coses molt difícils, dos "nanos" amb una molt bona perspectiva de futur i joventut, corrien molt!!! L’Oscar no es podia desempallegar del seu ni l’Albert tampoc…això feia que fins les dues hores era una lluita constant de forces molt emparellades, era una lluita entre dos veterans i dos joves que de fet i segons va dir l’Albert:”eren més forts…però els hi va mancar experiència”.
Una vegada va passar mitja cursa es va obrir una petita diferencia que amb el pas de les voltes es va anar ampliant poc a poc, l’equip dels HORCOS tenien que recuperar el terreny perdut, i això els deixava molt desgastats, mentre que l’Oscar i l’Albert anaven dosificant per poder aguantar la resta de cursa amb bones cames, encara que no es podien despistar ni permetre el luxe de tenir cap averia ni error ja que la distancia en cap moment va arribar a ser mes d’un minut, però va ser suficient per aconseguir la victòria!!

Podeu veure'n més fotos a Àlbum 4 hores de Lloret 2010